top of page

Een vereniging vereist een goede organisatie. Binnen Volupia wordt jaarlijks een nieuw bestuur verkozen. Dit bestuur draagt een jaar lang de verantwoording voor de dagelijkse zaken binnen de vereniging. In het jaar 2018 – 2019 zal deze verantwoordelijkheid liggen bij ‘Bestuur van Haaren’. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester (dagelijks bestuur). Daarnaast kent onze vereniging een aantal algemene bestuursfuncties die worden uitgevoerd door commissarissen. Deze nemen de verantwoording voor bijvoorbeeld Public relations, sociëteit ‘De Tijd’ en de Activiteiten op zich.

Heb je vragen, opmerkingen of gewoon zin in een praatje? Het bestuur is iedere sociëteitsavond aanwezig! Hieronder staat het bestuur met een foto en een kort stukje over hunzelf. Hier staat ook hun e-mail adres bij! Zo kun je ze altijd bereiken en weet je iets meer over het bestuur.

Voorzitter - Rik van Haaren

Hoi allemaal! Mijn naam is Rik van Haaren. Ik ben 22 jaar oud, woon op kamers in Heerlen en ik studeer Ergotherapie. Dit jaar mag ik de functie voorzitter vervullen. Dit houdt in dat ik zorg dat alle zaken binnen en buiten de vereniging goed lopen. Mocht je vragen hebben dan hoor ik ze graag!

Rik.jpeg

Secretaris - Isa Romberg

Isa.jpeg

Hey! Mijn naam is Isa Romberg en ik zal dit jaar de functie secretaris vervullen binnen S.V. Volupia. Ik ben 18 jaar oud, woon op kamers in het gezellige Heerlen en zit in het 2de jaar van de opleiding Verpleegkunde aan Zuyd Hogeschool. Het komende jaar ga ik me bezig houden met het contact met leden en aankomende leden.

Penningmeester - Nienke Lemmen

Hoi allemaal! Mijn naam is Nienke Lemmen, ik ben 19 jaar oud en kom uit Meijel. Momenteel woon ik in Heerlen en zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding Facility Management aan Zuyd Hogeschool. Het komende jaar zal ik de functie penningmeester vervullen. Ik zal me voornamelijk bezig houden met alle geldzaken.

Nienke.jpeg

Public Relations - Myrthe Mordant

Myrthe.jpeg

Hoi allemaal! Mijn naam is Myrthe Mordant en ik ben 21 jaar oud. Ik studeer op het moment aan het derde jaar van de PABO (leerkracht basisonderwijs) in Sittard. Dit jaar mag ik de functie commissaris ‘Public Relations’ gaan vervullen. Dat houdt in dat ik mij bezig houd met de promotie van Volupia, haar sponsors en de merchandise.

Commissaris 'De Tijd' - Timo Leurs

Hey enne! Ik ben Timo Leurs, 18 jaar en ik studeer logistiek supervisor in Sittard. Ik zal dit jaar de functie van commissaris ‘De Tijd’ gaan vervullen. Ik ga me voornamelijk bezig houden met wat er in onze sociëteit ‘De Tijd’ afspeelt. Dus als je vragen of ideeën hebt kun je me altijd persoonlijk benaderen in ‘De Tijd’ of op sociëteitsavonden.

Timo.jpeg
bottom of page