top of page

Afgelopen Activiteiten

In de maand april hebben wij 4 sociëteitsavonden en 1 activiteit gehad. Hieronder zullen jullie meer informatie vinden over hoe deze avonden zijn verlopen!

4 april: Regular Thursday

De week na het hollywood gala moest iedereen eventjes weer bijkomen. Hierdoor was er op 4 april een regular thursday in 'De Tijd'. Dit betekent niet dat er geen groot feestje van is gemaakt!

IMG_0315.jpg
Fout.jpg

11 april: Foute Party

Het thema van deze avond was fout en neon. Dit was goed terug te zien in de outfits die iedereen aan had. Van panterbroek tot kleurrijke trainingspakken. hoe fouter, hoe beter! Op deze avond hebben wij ook vier verschillende volupiaanse dj's gehad: DJ Chubb, DJ Sjun, DJ Kimmeh en DJ Chaøs. Een echte avond om niet te vergeten!

18 april: Speciaal bier Donderdag

Op deze donderdagavond zijn de smaakpupillen ten proeve gesteld. Van een blond biertje tot een quadrupel het was allemaal te vinden in 'De Tijd'. Genoeg Volupianen hebben er goed op geproefd!

bier tappen.jpg
gouweteen-27.jpg

23 april: Darttoernooi

Op deze dinsdagavond verplaatste de Volupianen zich naar matchpoint voor het Volupiaanse darttoernooi. Hier werden eerst wedstrijden gespeeld binnen de vier poules. Elke wedstrijd was 501 double out. De winnaars van deze poules speelde tegen elkaar in de halve finalen en uiteindelijk werd hierna de finale gespeeld. Het toernooi is uiteindelijk gewonnen door Timo Leurs. Hierbij heeft hij onze nieuwe wisselbeker gewonnen. Gefeliciteerd!

25 april: Willempies pre-party

De donderdagavond voor koningsdag. Dat betekent een pre-party voor onze koning! Op deze avond was onze sociëteit gevuld met een oranje zee aan Volupianen. Op deze avond waren zelfs de shotjes in oranje! Deze gingen snel op aan de bar door de speciale actie die op die avond was. Het was een geslaagde avond als eerbetoon aan onze koning! Voor de oplettende bezoeker waren er ook vijf volupianen die geen oranje aanhadden maar beige. Dit zijn onze nieuwe aspirant bestuursleden. Deze zullen vanaf nu tot hun inauguratie moeten letten op hun blousen 

Willem.jpg
bottom of page