top of page

Commissies

Volupia is een vereniging 'voor en door leden'. Dit houdt in dat wij samen met andere leden activiteiten organiseren, ideeën bespreken en ontwerpen. Dit is ontzettend leerzaam en ook nog eens heel erg leuk! Op deze manier ontwikkelen onze leden zich op professioneel, sociaal én educatief gebied. Hierbij zijn wij ook van meerwaarde voor je studie en je ontwikkeling! Heb jij interesse om deel te nemen aan een commissie? Vraag dan voor meer informatie bij een bestuurslid!

IMG_9661.jpg

De Barcommissie

Iedere donderdag is de sociëteit ‘De Tijd’ open! Bij een studentenavondje wordt er ook veel gedronken en dus veel geschonken. Voor het schenken hebben wij onze geweldige bartoppers die onderdeel uitmaken van de barcommissie! 

IMG_9705 (1).jpg

De Activiteitencommissie

 

Voor goede en leuke activiteiten moet er natuurlijk voorbereiding plaatsvinden. Om deze reden hebben wij een activiteiten commissie gevuld met veel creatieve leden! 

IMG_7874.jpg

De DJ-commissie

Naast dat er een drankje geschonken en gedronken wordt, wordt er ook flink gedanst! Dansen kan natuurlijk niet zonder muziek. De muziek wordt verzorgd door onze fantastische DJ’s en DJanes die wel ieder genre kunnen draaien!   

De Redactiecommissie

Eens in het jaar wordt er een Funest uitgebracht. Een Funest is een Volupiaans tijdschrift gemaakt door leden en voor leden! In de Funest staan de gekste en leukste stukjes. Alle ins en outs worden hier beschreven. Alles wordt gezien! Vervolgens wordt hier wat moois van gemaakt. 

De PR-commissie

Deze toppers houden zich met van alles bezig! Denk aan: promotie, communicatie, merchandise en social media. Hierdoor kan jij in onder andere je favoriete kleding van S.V. Volupia lopen! 

Postercommissie

Overal hangen posters van de activiteiten van S.V. Volupia. Op school en in de sociëteit zelf! Deze posters maken zichzelf niet, maar worden door een geweldige en zeker handige commissie gemaakt. 

De Introductiecommissie

Jaarlijks wordt de HIT-week georganiseerd door Zuyd Hogeschool, HIT-week bestuur en de studentenverenigingen in Heerlen. S.V. Volupia organiseert een hele dag van de HIT-week. Voor de Volupiadag moet een aantal dingen geregeld worden zoals het ontbijt, dagactiviteiten, avondeten en het Volupia eindfeest.

original_141-20240329-001503.735432.jpg

De Galacommissie

Ieder jaar wordt er een gala georganiseerd. Het gala wordt georganiseerd door een staande commissie leden en onze secretaris. Om een gala te houden worden er heel veel voorbereidingen getroffen. Deze commissie regelt dit allemaal!  

Fotocomm.jpg

De Fotocommissie

Bij elke activiteit van Volupia worden er foto's gemaakt. Er zijn natuurlijk mensen nodig om niet alleen deze foto's te maken, maar ook om deze uit te zoeken zodat de beste foto's met jullie gedeeld kunnen worden.  

bottom of page