Bel ons
Mail ons
Sociëteitsavonden

Dinsdag: 21:00 - 02:00

Donderdag: 21:00 - 02:00

Since 1978

Opgericht in 1978 en vernoemd naar de Romeinse godin van het aangename leven.

////

``

00:00 / 03:27
Bezoek ons

Akerstraat 3

6411 GV, Heerlen

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2019 by Volupia

Het Bestuur

Een vereniging vereist een goede organisatie. Binnen Volupia wordt jaarlijks een nieuw bestuur verkozen. Dit bestuur draagt een jaar lang de verantwoording voor de dagelijkse zaken binnen de vereniging. In het jaar 2019 – 2020 zal deze verantwoordelijkheid liggen bij ‘Bestuur Pettinga’. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester (dagelijks bestuur). Daarnaast kent onze vereniging een aantal algemene bestuursfuncties die worden uitgevoerd door commissarissen. Deze nemen de verantwoording voor bijvoorbeeld Public relations en de Activiteiten op zich.

Heb je vragen, opmerkingen of gewoon zin in een praatje? Het bestuur is iedere sociëteitsavond aanwezig! Hieronder staat het bestuur met een foto en een kort stukje over hunzelf. Hier staat ook hun e-mail adres bij! Zo kun je ze altijd bereiken en weet je iets meer over het bestuur.

Voorzitter - Iris Pettinga

Hooi allemaal! 

 

Mijn naam is Iris Pettinga en ik ben 20 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Groningen, maar ik woon en studeer nu in Heerlen. Ik studeer aan Zuyd Hogeschool en ik zit nu in het tweede jaar van Mens en Techniek|Biometrie en ben hier helemaal op mijn plekje! Ik ga volgend jaar met heel veel plezier de functie voorzitter vervullen! Dit houdt in dat ik alle zaken zowel binnen als buiten Volupia goed laat verlopen. Voor vragen of ideeën kan je mij altijd bereiken door een mail te sturen naar: 

voorzitter@volupia.nl

Secretaris - Elke Putman

Ik ben Elke Putman, ik ben 19 jaar oud en
kom uit Duiven, wat vlakbij Arnhem ligt. Sinds vorig jaar woon ik in het gezellige zuiden voor mijn studie biometrie aan Hogeschool Zuyd in Heerlen. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van mijn studie.
Komend jaar zal ik de functie van secretaris gaan vervullen. Dit houdt in dat ik me vooral bezig ga houden met het contact naar de huidige en  aankomende leden toe.
Voor vragen of andere zaken kun je me bereiken door een mail te sturen naar: 

info@volupia.nl

Penningmeester - Gerson Biloro

Mijn naam is Gerson Biloro, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Gelaen. Tegenwoordig woon ik hier in Heerlen op de Putgraaf. Ik studeer ICT aan Zuyd Hogeschool en ik zit momenteel in het tweede jaar. Volgend jaar ga ik de functie penningmeester vervullen. Dit houdt in dat ik mij komend jaar voornamelijk bezig houdt met de financiën van SV. Volupia. Voor vragen over geldzaken maar ook andere zaken ben ik altijd bereikbaar op onderstaand email-adres: 

penningmeester@volupia.nl

Public Relations - Stijntje Derks

He allemaal! 

 

Mijn naam is Stijntje Derks. Ik ben momenteel 19 jaar oud en ik woon op kamers in het leuke Heerlen! Ik ben tweedejaars Biometrist aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Hiernaast hockey ik ook nog bij hockeyclub Scoop. Ik ga komend jaar de functie van commissaris ‘Public Relations’ vervullen! Dit houdt in dat ik me voornamelijk bezig ga houden met het contact onderhouden met de sponsoren, sociaal media, merchandise en promotie. Ik ben ten alle bereikbaar op het onderstaande email-adres: 

pr@volupia.nl

Commissaris 'Activiteiten' - Laura Schepers

Heee!! 

 

Mijn naam is Laura Schepers, ik ben 19 jaar en kom uit Boekel. Ik zit op kamers in Heerlen en zit in mijn tweede jaar van de opleiding Mens en Techniek I Biometrie. Naast mijn studie handbal ik bij HABO’95 in Boekel en werk ik in het ziekenhuis in Bernhoven. Komend jaar zal ik de functie commissaris ‘Activiteiten’ vervullen.  

Dat houdt in dat ik me bezig houd met de verschillende activiteiten die plaats vinden bij S.V. Volupia. Voor tips, ideeen of vragen  kun je altijd bij me terecht door een mail te sturen naar: 

info@volupia.nl