top of page

Sponsoren

Hieronder staan de huidige sponsoren en ledenvoordelen van S.V. Volupia. Het is mogelijk om in overleg een pakket van sponsormogelijkheden en/of ledenvoordeel samen te stellen met de studentenvereniging. Uiteraard staan wij als vereniging open voor nieuwe mogelijkheden en ideeën. Voor meer informatie, neem contact op met pr@volupia.nl.

krommetoeter.png

Bij de Kromme Toeter kun je genieten van heerlijk eten voor een leuke prijs. Naast eten kun je in de zomer genieten van een cocktail of biertje op het terras. ‘s Avonds gaat de muziek aan en begint het feest.

BaLaPc biedt diensten aan gericht op de nieuwe aanschaf, het inrichten en het optimaliseren van computers voor particulieren als ook voor het bedrijfsleven. Vanaf het adviseren tot en met het compleet opleveren van de systemen, als ook de support tijdens het gebruik. Voor meer informatie: www.balapc.nl.

BALAPC.png
thumbnail_logo swing-inn.png

 Aan het gezellige pleintje op de Morenhoek in Heerlen gaan al 35 jaar lang de voetjes van de vloer. Ruim 25 van die jaren danst Parkstad onder de vlag van Swing-inn, de dansschool in Heerlen waar professionele dansleraren het plezier van dansen met liefde delen. Bij Swing-inn kun je alle kanten op als het gaat om dansles. Er is een ruim aanbod in dansstijlen voor alle leeftijden. Zo zijn er onder andere lessen in Yoga, Zumba, Salsa, Streetdance en Stijldansen. Een van de vele voordelen is dat je via dansen gemakkelijker sociaal contact legt en hier dus snel nieuwe mensen/vrienden bij leert kennen!

Ledenvoordeel

BALAPC.png

Geniet bij Swing-inn van een dansles met 20% korting! Zo leer je nieuwe mensen kennen en ontdenk je meteen een nieuwe manier van dansen voor bijvoorbeeld tijdens het uitgaan!

 • €15,- korting op je nieuwe notebook!

 • €30,- korting op je nieuwe PC!

 • Datarecovery voor maar €40,- in plaats van €45,-!

 • Finetuning voor maar €60,- in plaats van €75,-!

thumbnail_logo swing-inn.png
Bolero.png

Cocktailbar Bolero heeft meer dan 65 cocktails, verscheidene speciaal bieren en nog veel meer voor jou klaar staan.

 • Een zoete witte wijn voor maar €2,75;

 • Een 0,30L fles bier voor de prijs voor een tapbiertje;

 • Een glas frisdrank voor maar €2,00;

Café de Pancraat staat bekend om haar Limburgse & gezelligheid. Hier kan je lekker ontbijten, lunchen, dineren én wat lekkers drinken!

 • Een zoete witte wijn voor maar €2,75;

 • Een 0,30L fles bier voor de prijs voor een tapbiertje;

 • Een glas frisdrank voor maar €2,00;

Pancraat.png
download.png

Leden kunnen bij Hoeve de aar al bowlen voor €23,50 per 2 uur maximaal 6 man per baan

JDV.png

Wil je graag (leren) dansen of gewoon voor je plezier?

Bij JDV krijg je dan ook:

 • Een dansles van €9,- naar een tarief van €7,-

logo-bas-events.png

Bij Pat's tosti bar krijg je 10% korting op vertoon van je ledenpas

Werk bij Bas events op de leukste festivals in heel nederland voor €9,- per uur en help daarbij ook nog eens je vereniging!

0001.jpg
bottom of page