top of page

Een vereniging vereist een goede organisatie. Binnen Volupia wordt jaarlijks een nieuw bestuur verkozen. Dit bestuur draagt een jaar lang de verantwoording voor de dagelijkse zaken binnen de vereniging. In het jaar 2017 – 2018 zal deze verantwoordelijkheid liggen bij ‘Bestuur Peeters’. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester (dagelijks bestuur). Daarnaast kent onze vereniging een aantal algemene bestuursfuncties die worden uitgevoerd door commissarissen. Deze nemen de verantwoording voor bijvoorbeeld Public relations, sociëteit ‘De Tijd’ en de Activiteiten op zich.

Heb je vragen, opmerkingen of gewoon zin in een praatje? Het bestuur is iedere sociëteitsavond aanwezig! Hieronder staat het bestuur met een foto en een kort stukje over hunzelf. Zo weet je iets meer over het bestuur.

Voorzitter - Kasper Peeters

Hallo allemaal,

Mijn naam is Kasper Peeters, en ik ben 18 jaar jong. Ik ben geboren en getogen in Venray en woon sinds een jaar in het fantastische Heerlen, waar ik het overigens heerlijk naar mijn zin heb. Hier in Heerlen zit ik nu in mijn 2e jaar van Industrial engineering en management aan Zuyd Hogeschool. 
Ik heb sinds ik bij Volupia zit nog geen enkele avond mee gemaakt dat ik het niet naar mijn zin heb gehad. Om mensen het zelfde gevoel te geven wat ik elke avond ervaar heb ik afgelopen jaar geholpen met het organiseren van de Biero d’Volupia. Daarnaast heb ik op de HIT-Week van 2017 de rol van hoofd activiteiten mogen vervullen.
Dingen waar ik heel erg veel van hou zijn Volupia en gezelligheid. Zo veel zelfs dat ik met heel veel enthousiasme aankomend jaar jullie voorzitter mag zijn. Dit houdt in dat ik met heel veel eer ervoor zorg dat alle zaken binnen en buiten Volupia goed verlopen, zodat jij kan genieten van de gezelligste en vetste feestjes en nog zo veel meer!

Ik hoop jullie graag te ontvangen in ‘De Tijd’ om samen met ons te knallen!

 

‘Elke dinsdag en donderdag genieten in mijn 2e huis met de gekste en gezelligste mensen!’

Kasper_edited.jpg

Secretaris - Merel van Straten

Merel_edited.jpg

Hoi allemaal, 

Mijn naam is Merel van Straten. Ik ben 18 jaar jong en ik kom uit Nuth, maar tegenwoordig woon ik in het bruisende centrum van Heerlen. Ik studeer Built Environment op Zuyd Hogeschool waar ik mag beginnen aan mijn tweede jaar. Sinds de HSI van vorig jaar ben ik niet meer weg te slaan bij Volupia. Naast al het feesten ben ik lid geweest van verschillende commissies, heb ik de Ladies Night georganiseerd en ben ik hoofd PR geweest met de HIT-week dit jaar. Ik heb besloten om de functie secretaris te gaan vervullen dit bestuursjaar, dit houdt onder andere in dat jullie elke maand de ledenbrief van mij krijgen en dat ik al het contact via de mail verzorg. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, en ik hoop er een super jaar van te maken met mijn lieve bestuursgenootjes!

Tot snel in ‘De Tijd’!

 

‘Volupia is voor mij als thuiskomen na een lange dag, en me volledig kunnen ontspannen.’

Penningmeester - Lisa Spanu

Ciao! 

Mijn naam is Lisa Spanu. Ik ben 20 jaar oud en ik ben een gezellige Italiaanse Brabander die in hartje Heerlen woont en studeert. Ik studeer Biometrie aan Zuyd Hogeschool en begin in september aan mijn tweede jaar. Ik heb het VWO gedaan en een jaar bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam gestudeerd voordat ik ben gewisseld van studie en naar het zuiden van het land ben vertrokken.  
Ik ben het afgelopen jaar met open armen ontvangen bij Volupia en nooit meer weggegaan. Elke dinsdag en donderdag avond ben ik dan ook te vinden in ‘De Tijd’ samen met alle andere Volupianen. Voor het komende jaar ga ik de bestuursfunctie van penningmeester vervullen binnen Volupia. Dat houdt in dat ik ervoor zorg dat er genoeg budget is om de leukste activiteiten voor jullie waar te maken!  

Saluti,

 

‘Elke keer al mijn zorgen vergeten voor de uurtjes dat we bij Volupia samen zijn. Of dat nu in ‘De Tijd’ is of daarbuiten!’

Lisa_edited.jpg

Commissaris 'Activiteiten' - Daan Jeurissen

Daan_edited.jpg

Heey allemaal, 

Ik ben Daan Jeurissen. Ik ben 20 jaar en ik kom uit een klein dorpje genaamd Merkelbeek (ligt zo’n 10 km van Heerlen af). Ik ben een enthousiaste jongen die graag met zijn vrienden een pilsje drinkt, en niet alleen in het weekend. Op Zuyd studeer ik Mechanical Engineering en komend jaar mag ik aan mijn tweede jaar beginnen. Ik heb het erg naar mijn zin in deze studententijd door de vele vrienden die ik gemaakt heb en natuurlijk door Volupia! Ik ben een echt verenigingsmens en zet mij daarvoor graag in. Zo heb ik afgelopen jaar de kroegentocht en de bierpong mee mogen organiseren wat ik met veel plezier gedaan heb. Komend jaar zal ik de functie commissaris ‘activiteiten’ gaan vervullen, en er voor zorgen dat er leuke activiteit of thema avonden georganiseerd worden zodat je nog mooiere avonden, debiele verhalen en geweldige tijden beleefd met te gekke mensen. Want zo gaat dat bij Volupia!

 

‘Volupia is voor mij een groep gekke vrienden waar ik mee kan lachen, waar ik me thuis voel en waarvan ik met trots kan zeggen dat ik Volupiaan ben!’

Commissaris 'De Tijd' - Vera Breuer

Hallo allemaal!

 

Ik zal mij eens even voorstellen, ik ben Vera Breuer, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit een klein dorpje genaamd Horn. Tegenwoordig woon ik op kamers in het centrum van Heerlen. Ik ben net begonnen aan mijn tweede jaar van de opleiding verpleegkunde. Hiervoor heb ik het atheneum afgerond. Na de HSI ben ik lid geworden van Volupia en ik werd meteen door iedereen met open armen ontvangen. Sindsdien ben ik elke week te vinden in 'De Tijd'. Natuurlijk om een feestje te bouwen met gezellige Volupianen, maar ook aan de andere kant van de bar als lid van de barcommissie of als organisatie van de Biero d'Volupia. Voor het aankomende jaar zal ik de functie Commissaris 'De Tijd' vervullen. Dit houdt in dat ik ervoor zorg dat de sociëteit er op en top uitziet en dat er genoeg drank aanwezig is. Samen met de rest van het bestuur hoop ik dat we elke week weer een feestje kunnen bouwen in onze mooie sociëteit 'De Tijd'!

'Volupia is als een tweede familie waar je gewoon jezelf kunt zijn en iedereen je accepteert zoals je bent.'

Vera.jpg
bottom of page