top of page

Bestuur 'Volupia'

Een vereniging vereist een goede organisatie. Binnen Volupia wordt jaarlijks een nieuw bestuur verkozen. Dit bestuur draagt een jaar lang de verantwoording voor de dagelijkse zaken binnen de vereniging. In het jaar 2021 – 2022 zal deze verantwoordelijkheid liggen bij bestuur 'Volupia’. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester (dagelijks bestuur). Daarnaast kent onze vereniging een aantal algemene bestuursfuncties die worden uitgevoerd door commissarissen. Deze nemen de verantwoording voor Public relations, sociëteit ‘De Tijd’ en de Activiteiten op zich.

Heb je vragen, opmerkingen of gewoon zin in een praatje? Het bestuur is iedere sociëteitsavond aanwezig! Hieronder staat het bestuur met een foto en een kort stukje over hunzelf. Zo weet je iets meer over het bestuur.

Voorzitter - Jodie Coorens

Hi allemaal! Mijn naam is Jodie Coorens, en ik heb de eer om komende tijd de rol van Voorzitter te vervullen binnen onze mooie studentenvereniging. Afgelopen jaar heb ik mijn master afgerond in de richting van Management, en ben al ruime tijd lid van Volupia. Jullie kunnen mij vrijwel iedere sociëteitsavond vinden binnen ‘De Tijd’, waar ik graag een biertje of Liefmans met je drink. Tot snel!

jodie.jpeg
myrthe.jpg

Secretaris/Commissaris PR - Myrthe Mordant

Hoi allemaal! Mijn naam is Myrthe Mordant en ik ben 24 jaar oud. Op dit moment ben ik werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Dit jaar mag ik de functies commissaris ‘Public Relations’ en Secretaris vervullen. Dat houdt in dat ik mij bezig houd met het ledencontact via de mail, de promotie van Volupia, haar sponsors en de merchandise. In mijn vrije tijd houd ik ervan om lekker een glaasje wijn te drinken in 'De Tijd'. Hopelijk zien we ons daar!

Penningmeester - Lisa Spanu

Ciao!  Mijn naam is Lisa Spanu. Ik ben 24 jaar oud en ik ben een gezellige Italiaanse Brabander die in hartje Heerlen woont. Voor het komende jaar ga ik de bestuursfunctie van penningmeester vervullen binnen Volupia. Dat houdt in dat ik ervoor zorg dat er genoeg budget is om de leukste activiteiten voor jullie waar te maken!  
Saluti!

lisa.jpeg
Timo.webp

Commissaris 'De Tijd' - Timo Leurs

Hey enne! Ik ben Timo Leurs, 21 jaar en ik werk fulltime als Logistiek Planner voor CEVA Logistics. Dit jaar zal ik  de functie van commissaris ‘De Tijd’ gaan vervullen. Ik ga me voornamelijk bezig houden met wat er in onze sociëteit ‘De Tijd’ afspeelt. Ofwel zorgen dat jij als gast voorzien bent van het beste drank assortiment en de nieuwste muziek om op te dansen. 
Wil jij net als mij persoonlijk bijdragen aan deze leuke avonden dan is er ook nog een mogelijkheid om via mij lid te worden van de Bar- en DJ-Commissie

Commissaris Activiteiten - Sven van Bergen

Hallo iedereen! Ik ben Sven van Bergen en dit jaar vervul ik de functie van commissaris Activiteiten. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alle activiteiten bij Volupia. Ik bedenk, organiseer, plan en zorg ervoor dat de activiteiten op de avond zelf goed verlopen.

Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij de leukste studentenvereniging van Heerlen.

sven.jpeg
bottom of page