top of page

Bestuur 'van Raaij'

Een vereniging vereist een goede organisatie. Binnen Volupia wordt jaarlijks een nieuw bestuur verkozen. Dit bestuur draagt een jaar lang de verantwoording voor de dagelijkse zaken binnen de vereniging. In het jaar 2022 – 2023 zal deze verantwoordelijkheid liggen bij bestuur 'van Raaij’. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester (dagelijks bestuur). Daarnaast kent onze vereniging een aantal algemene bestuursfuncties die worden uitgevoerd door commissarissen. Deze nemen de verantwoording voor Public relations, sociëteit ‘De Tijd’ en de Activiteiten op zich.

Heb je vragen, opmerkingen of gewoon zin in een praatje? Het bestuur is iedere sociëteitsavond aanwezig! Hieronder staat het bestuur met een foto en een kort stukje over hunzelf. Zo weet je iets meer over het bestuur.

Voorzitter - Linda van Raaij

Hoi allemaal, 

 

Mijn naam is Linda van Raaij en ik ben 21 jaar oud. Ik ben geboren in Luyksgestel, een klein dorp in Brabant aan de Belgische grens. Inmiddels woon ik al twee jaar met veel plezier op kamers in Heerlen aan het welbekende Tempsplein. Op Hogeschool Zuyd volg ik de studie Facility Management en zit ik in het 3e leerjaar. 

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in onze sociëteit ‘De Tijd’, houd ik van een wandeling en vind ik het heerlijk om lekker te gaan uiteten.

Dit jaar mag ik met trots de bestuursfunctie voorzitter vervullen. Dit houdt in dat ik mij bezig houdt met het leiden van vergaderingen en het overzicht bewaak over de hele vereniging. Daarnaast houd ik ook direct contact met Zuyd Hogeschool. 

 

Ik heb erg veel zin in komend bestuursjaar en hopelijk doen we snel samen een drankje in ‘De Tijd’, want daar ben ik zeker voor in!

Voor vragen neem contact met mij op via voorzitter@volupia.nl.

DSC_4307 13 x 18.jpg
DSC_4315 13 x 18.jpg

Secretaris - Kyara Borger

Hee! 

Voor de mensen die mij nog niet kennen, mijn naam is Kyara Borger, ik ben 21 jaar oud en ik zit nu in het 4de leerjaar van hbo-ICT! Ik ben geboren/opgegroeid in Schinveld en Brunssum, hier in de buurt. Dat houdt ook in dat ik dus niet op kamers zit. Als bijbaan werk ik bij een ijssalon en in mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af en vind ik het leuk om naar Volupia te gaan! 

Ik ben graag sociaal bezig en dit jaar mag ik de bestuursfunctie Secretaris vervullen. Dit houdt voornamelijk in dat ik mij bezig houdt met het contact met leden en het contact met buiten af! 

Hopelijk doen we snel samen een drankje               
en dansje in ‘De Tijd’!

Voor vragen neem contact met mij op via secretaris@volupia.nl.

Penningmeester - Iris Wijshof

Hoi allemaal! 

Ik ben Iris Wijshof. Ik ben 19 jaar oud en zit momenteel in het derde leerjaar van de opleiding Facility Management. Ik woon bij mijn ouders, met moeder in Echt en met mijn vader, stiefmoeder, halfbroertje en halfzusje in Brunssum. Ik werk sinds 2019 bij All in Echt. In mijn vrije tijd lees ik veel en daarnaast ben ik vrijwel elke sociëteitsavond in ‘De Tijd’ te vinden!

Ik mag dit jaar de bestuursfunctie penningmeester vervullen. Dit houdt in dat ik ervoor zal zorgen dat er voldoende budget is om de leukste activiteiten voor jullie te organiseren!

Hopelijk drinken we snel samen een wijntje in ‘De Tijd’!

Voor vragen neem contact met mij op via penningmeester@volupia.nl.

DSC_4324 13 x 18.jpg
DSC_4336 13 x 18.jpg

Commissaris 'De Tijd' - Michiel van Criekingen

Hallo lezer,

Mijn naam is Michiel van Criekingen. Ik ben 24 jaar oud en kom uit Hoensbroek. Ik studeer Facility management, daarin zit ik in de afrondende fase.
Mijn streven is om van elke dag een feestje te maken.

 

Als commissaris ‘De Tijd’ zal ik mijn best doen om een ieder op zijn gemak te stellen en iedere activiteit of sociëteitsavond weer tot een succes te maken. Ik werk samen met enthousiaste commissieleden om iedereen een super leuke avond te bezorgen.
Naast Volupia houd ik me bezig met muziek, gamen en vooral leuke dingen doen en ondernemen.

Bij vragen over mij of over mijn functie neem gerust contact op via 0610668890 en stuur me gerust een Whatsappje.

Ik hoop je snel te zien in ‘De Tijd’, hier doen we een lekker drankje onder het genot van leuke muziek.

Voor vragen neem contact met mij op via DeTijd@volupia.nl.

Commissaris Activiteiten - Lisa van den Corput

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lisa van den Corput en ik ben 18 jaar. Ik zit nu in het tweede jaar van mijn opleiding Biometrie op Zuyd Hogeschool. Ik kom uit het dorp Haghorst maar woon nu sinds een jaar op kamers in Heerlen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om iets met vrienden te doen en in het weekend te voetballen. Ook ga ik elke week met veel plezier naar Volupia. Daarnaast werk ik in de weekenden ook vaak in de Horeca. 

Ik mag dit jaar de super leuke bestuursfunctie commissaris activiteiten vervullen. Dit betekent dat ik samen met mijn commissie de activiteiten bedenk en organiseer die tijdens Volupia avonden worden gehouden en zorg ik ervoor dat deze op tijd bekend zijn bij de leden. Ik heb in ieder geval heel veel zin in het bestuursjaar. 

Hopelijk doen we snel een drankje samen in ‘De Tijd’

Voor vragen neem contact met mij op via activiteiten@volupia.nl.

DSC_4344 13 x 18.jpg
bottom of page