Bestuur 'Ten Have'

Een vereniging vereist een goede organisatie. Binnen Volupia wordt jaarlijks een nieuw bestuur verkozen. Dit bestuur draagt een jaar lang de verantwoording voor de dagelijkse zaken binnen de vereniging. In het jaar 2020 – 2021 zal deze verantwoordelijkheid liggen bij bestuur 'Ten Have’. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester (dagelijks bestuur). Daarnaast kent onze vereniging een aantal algemene bestuursfuncties die worden uitgevoerd door commissarissen. Deze nemen de verantwoording voor bijvoorbeeld Public Relations, 'De Tijd' en de Activiteiten op zich.

Heb je vragen, opmerkingen of gewoon zin in een praatje? Het bestuur is iedere sociëteitsavond aanwezig! Hieronder staat het bestuur met een foto en een kort stukje over hunzelf. Hier staat ook hun e-mail adres bij! Zo kun je ze altijd bereiken en weet je iets meer over het bestuur.

Voorzitter - Lars ten Have

Hoi Allemaal!

 

Mijn naam is Lars ten Have, ik ben 22 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit een klein dorpje in de achterhoek en woon nu op kamers in Heerlen. Ik studeer met veel plezier Ergotherapie aan Zuyd Hogeschool. Al vanaf de eerste kennismaking met S.V. Volupia merkte ik dat dit niet zomaar een vereniging is met feestende mensen, maar dat het veel meer is dan dat. In het afgelopen jaar is S.V. Volupia echt in mijn hart gekropen, om daar een plekje te reserveren voor de tweede familie die ik er bij kreeg.

 

Het komende jaar zal ik de functie voorzitter vervullen binnen S.V. Volupia. Dit houdt in dat ik met trots ervoor zorg dat het reilen en zeilen binnen en buiten de vereniging goed verloopt. Voor vragen of ideeën kan je mij altijd bereiken door een mail te sturen naar: voorzitter@volupia.nl

 

‘Mijn volupia gevoel is dat ‘De Tijd’ voor mij voelt als een tweede huiskamer, waar je niet alleen heen gaat om te feesten of om te zuipen, maar ook om lekker met mensen te kletsen’

Secretaris - Kim Schram

IMG_3917.jpg

Heeyhoi,

 

Mijn naam is Kim Schram en ik ben 25 jaar oud. Ik woon inmiddels al vier jaar op kamers in Heerlen. Ik studeer hier Ergotherapie aan Zuyd Hogeschool en zit hierbij in mijn laatste jaar. Ik heb S.V. Volupia leren kennen als een vereniging waar je altijd welkom bent en jezelf kan zijn. Ik ben dan ook trots dat ik deel mag uitmaken van deze Volupia-familie.

Het komende jaar ga ik de bestuursfunctie van secretaris vervullen binnen S.V. Volupia. Dit houdt in dat ik ervoor ga zorgen dat alle communicatie met de leden goed verloopt. Samen met jullie hoop ik er dan ook een mooi jaar van te maken! Als jullie me nodig hebben ben ik altijd bereikbaar via: info@volupia.nl of secretaris@volupia.nl

‘Mijn Volupia gevoel is samenhorigheid, voor elkaar klaar staan en verbondenheid voelen met elkaar als een familie.’

Penningmeester - Amy Hanssen

Hoihoi!

 

Mijn naam is Amy Hanssen en ik ben 21 jaar oud. Ik woon samen met mijn katjes met erg veel plezier in Kerkrade; “een echt Kirchröadsj meëdsje!” Ik studeer vaktherapie met als discipline muziek aan Zuyd Hogeschool, waarbij ik momenteel in mijn vierde jaar zit.

 

Dit jaar ga ik de bestuursfunctie penningmeester vervullen. Dit houdt in dat ik mij voornamelijk bezig houdt met de financiën van S.V. Volupia. Voor vragen over geldzaken, maar ook voor andere zaken ben ik altijd bereikbaar op: penningmeester@volupia.nl.

‘Mijn Volupia gevoel is dat Volupia een plek is om jezelf te leren kennen, te kunnen ontwikkelen en te accepteren als de persoon die jij bent.’

Public Relations - Luca Massuger

Hallo lieve allemaal,

Mijn naam is Luca Massuger. Ik ben geboren en getogen in het prachtige Breda, maar ben verhuisd naar Heerlen. Ik ben 21 jaar oud en volg de opleiding vaktherapie met als discipline drama aan Zuyd Hogeschool. Momenteel zit ik in mijn tweede leerjaar.

Dit jaar heb ik het genoegen om de bestuursfunctie van commissaris Public Relations onder mijn hoede te nemen. Ik ben hier erg trots op en zal dit met veel geluk en plezier doen. Ik zal mezelf dit jaar vooral bezig houden met het contact onderhouden met sponsoren en daarbuiten de verdere promotie voor S.V. Volupia. Dit zal zowel online als offline zijn. Mochten hier vragen over zijn of heb je leuke ideeën ben ik altijd bereikbaar via: pr@volupia.nl

‘Acceptatie, steun en vriendschappen waar je u tegen zegt.’

Commissaris 'De Tijd' - Stan Hobo

Hallo,

 

Ik ben Stan Hobo. Ik woon op het Tempsplein in Heerlen en ben nu tweedejaars engineeringsstudent op Zuyd Hogeschool. Voordat ik aan mijn opleiding op Zuyd begonnen ben, heb ik twee MBO-opleidingen afgerond. Dit waren Veva Mechatronica en BBL Mechatronica. Bij S.V. Volupia heb ik veel leuke mensen leren kennen en veel goede vrienden gemaakt. Ook nu nog, ben ik regelmatig met andere op het terras terug te vinden, onder het genot van een heerlijke Goude Carolus Whiskey infused.

 

Het aankomende jaar zal ik mij bezig houden met de functie commissaris 'De Tijd'. Dit houdt in dat ik ervoor zorg dat onze sociëteit 'De Tijd' altijd tiptop in orde is en er altijd voldoende drankjes gekoeld klaarstaan voor jullie, zodra wij weer open mogen! Zie ik jou in ‘De Tijd’ zodra we open mogen? In de tussentijd kun je mij bereiken DeTijd@volupia.nl

 

‘Mijn volupia gevoel is lekker kort en krachtig namelijk er even lekker tussenuit’

Algemeen gesprekspartner - Carebeer

Hoi allemaal!

 

Ik ben Zepp de ‘carebeer’, ik lijk dan misschien niet op een beer maar ik ben wel beregoed in het helpen van mensen!

 

Bij S.V. Volupia staat het welzijn van onze leden voorop. Gezien het in deze COVID-19 periode niet altijd even makkelijk is voor iedereen, hebben wij voor onze leden de ‘carebeer’. De ‘carebeer’ is een telefoon welke afgewisseld wordt binnen het bestuur. Dit betekent dat je niet weet wie er achter de telefoon zit en het anoniem blijft! Zit je ergens mee of heb je zin in een praatje kun je hier naartoe appen. Wij staan te allen tijde voor jullie klaar!

 

Zepp is bereikbaar op het nummer: +31682603323