top of page
Header

Bestuur 'Ten Have'

IMG_3723.jpg

Een vereniging vereist een goede organisatie. Binnen Volupia wordt jaarlijks een nieuw bestuur verkozen. Dit bestuur draagt een jaar lang de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse zaken binnen de vereniging. In het jaar 2020 – 2021 zal deze verantwoordelijkheid liggen bij bestuur 'Ten Have’. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester (dagelijks bestuur). Daarnaast kent onze vereniging een aantal algemene bestuursfuncties die worden uitgevoerd door commissarissen. Deze nemen de verantwoording voor bijvoorbeeld Public Relations, 'De Tijd' en de Activiteiten op zich.

Heb je vragen, opmerkingen of gewoon zin in een praatje? Het bestuur is iedere sociëteitsavond aanwezig! 

Secretaris - Kim Schram

IMG_3917.jpg

Heeyhoi,

 

Mijn naam is Kim Schram en ik ben 25 jaar oud. Ik woon inmiddels al vier jaar op kamers in Heerlen. Ik studeer hier Ergotherapie aan Zuyd Hogeschool en zit hierbij in mijn laatste jaar. Ik heb S.V. Volupia leren kennen als een vereniging waar je altijd welkom bent en jezelf kan zijn. Ik ben dan ook trots dat ik deel mag uitmaken van deze Volupia-familie.

Het komende jaar ga ik de bestuursfunctie van secretaris vervullen binnen S.V. Volupia. Dit houdt in dat ik ervoor ga zorgen dat alle communicatie met de leden goed verloopt. Samen met jullie hoop ik er dan ook een mooi jaar van te maken! Als jullie me nodig hebben ben ik altijd bereikbaar via: info@volupia.nl of secretaris@volupia.nl

‘Mijn Volupia gevoel is samenhorigheid, voor elkaar klaar staan en verbondenheid voelen met elkaar als een familie.’

Penningmeester - Amy Hanssen

Hoihoi!

 

Mijn naam is Amy Hanssen en ik ben 21 jaar oud. Ik woon samen met mijn katjes met erg veel plezier in Kerkrade; “een echt Kirchröadsj meëdsje!” Ik studeer vaktherapie met als discipline muziek aan Zuyd Hogeschool, waarbij ik momenteel in mijn vierde jaar zit.

 

Dit jaar ga ik de bestuursfunctie penningmeester vervullen. Dit houdt in dat ik mij voornamelijk bezig houdt met de financiën van S.V. Volupia. Voor vragen over geldzaken, maar ook voor andere zaken ben ik altijd bereikbaar op: penningmeester@volupia.nl.

‘Mijn Volupia gevoel is dat Volupia een plek is om jezelf te leren kennen, te kunnen ontwikkelen en te accepteren als de persoon die jij bent.’

IMG_3923.jpg
bottom of page