top of page
Header

Bestuur ‘Oggianu’

WhatsApp Image 2024-05-23 at 15.35.18.jpeg

Een vereniging vereist een goede organisatie. Binnen Volupia wordt jaarlijks een nieuw bestuur verkozen. Dit bestuur draagt een jaar lang de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse zaken binnen de vereniging. In het jaar 2023– 2024 zal deze verantwoordelijkheid liggen bij bestuur ‘Oggianu’. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester (dagelijks bestuur). Daarnaast kent onze vereniging een aantal algemene bestuursfuncties die worden uitgevoerd door commissarissen. Deze nemen de verantwoording voor bijvoorbeeld Public Relations, 'De Tijd' en de Activiteiten op zich.

Heb je vragen, opmerkingen of gewoon zin in een praatje? Het bestuur is iedere sociëteitsavond aanwezig! 

Voorzitter - Daniele Oggianu

danielle.JPG

Hallo allemaal, mijn naam is Daniele Oggianu en ik ben 18 jaar. Op Zuyd Hogeschool in Heerlen volg ik de studie Applied Science waar ik in mijn tweede jaar zit. Ik ben opgegroeid in Heksenberg bij mijn moeder en in Brunssum bij mijn vader en stiefmoeder. Mijn vader komt van het prachtige eiland Sardinië waar we vaak naartoe gaan voor familie, vrienden en vakantie.

In mijn vrije tijd spreek ik vaak af met vrienden en game ik. Ook vind ik het leuk om naar feestjes en festivals te gaan.

Dit jaar ga ik de bestuursfunctie voorzitter vervullen. Dit houdt in dat ik vergaderingen leid en zorg dat iedereen zijn taak uitvoert. Ook houd ik contact met de gemeente. Daarnaast probeer ik ook zoveel mogelijk taken van Commissaris 'De Tijd' op mij te nemen. Ik heb heel veel zin in komend jaar en hopelijk zie ik je snel in sociëteit 'De Tijd' voor een drankje en een dansje!

Als jullie me nodig hebben ben ik altijd bereikbaar via: voorzitter@volupia.nl of detijd@volupia.nl

‘Mijn Volupia gevoel is vrienden maken en ontsnappen aan een drukke studieweek’

Secretaris -  Elyn Kamerman

Hallo iedereen,

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Elyn Kamerman. Ik ben 21 jaar oud en heb Socia Work op Zuyd Hogeschool te Sittard gestudeerd. Echter heb ik ervoor gekozen om de opleiding in deeltijd-versie af te maken. Sinds eind januari dit jaar kan ik met trots zeggen dat ik de secretaris binnen bestuur ‘Oggianu’ ben. Ik ben nu iets meer dan een jaar lid va S.V. Volupia, mijn eerste sociëteitsavond was Rave van de Godin ik vond het zo gezellig dat ik me gelijk had ingeschreven en sindsdien ben ik een ware Volupiaan.

De functie secretaris houdt voor mij in dat ik het contact met de leden onderhoud, daarbij hoort het sturen van mails, op de leden afstappen en een praatje met ze maken. Daarbij is het bijhouden van de ledendatabase een belangrijke taak!

Je kunt mij vrijwel iedere week vinden (samen met mijn medebestuursleden) in onze mooie sociëteit 'De Tijd' waar ik graag een praatje met je kom maken. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en ben dan ook niet verlegen om op mensen af te stappen.

In mijn vrije tijd vind ik het ook leuk om met vrienden een drankje te doen en ben ik dan ook regelmatig in Heerlen te vinden!

Mocht je vragen hebben dan kun je deze stellen via secretaris@volupia.nl

 

Om af te sluiten, mijn ultieme Volupia-gevoel is:

'Jezelf kunnen zijn en lachen, herinneringen maken die je niet snel zult vergeten!'

WhatsApp Image 2024-05-23 at 15.19.46.jpeg

Penningmeester - Ivo Smink

ivo_klein.JPG

Hey, ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Ivo Smink en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer engineering, richting werktuigbouwkunde in het tweede jaar op Zuyd Hogeschool in Heerlen.

Bij de studentenvereniging zit ik pas een kort jaar. Hier ben ik bijgekomen doordat ik buiten mijn studie om niemand in Heerlen kende. Dit komt vooral omdat ik uit Duitsland naar Heerlen op kamers verhuisd ben om mijn opleiding te gaan volgen.

Nu woon ik in huize Temps, het welbekende en gezellige studentenhuis van de vereniging. Hierdoor raakte ik al vroeg betrokken bij veel zaken die met bestuur te maken hebben. Ook dit is een rede waarom ik dit jaar een bestuursjaar ga doen.

Als ik in de vakantie niet naar mijn ouderlijk huis in het kleine dorpje Siedenburg ga, ben ik graag onderweg of op vakantie. Verder in het jaar ben ik iemand die graag met vrienden naar een feestje of het terras gaat.

Ik zal komend jaar het beste van mijn penningmeesterschap gaan maken. Ik ga hierbij voor zorgen dat voor de belangrijke en leuke dingen voor de vereniging genoeg budget ter beschikking gesteld wordt. Graag kijk ik uit naar komend jaar en hopelijk komen we elkaar snel in ‘De Tijd’ tegen voor een leuk feest en een drankje.

Voor vragen over geldzaken, maar ook voor andere zaken ben ik altijd bereikbaar op: penningmeester@volupia.nl

‘Mijn ultieme Volupiagevoel is dat ik mij direct de eerste keer in ‘De Tijd’ welkom voelde, en dit is niet verandert’

bottom of page