top of page

Studentenvereniging Volupia

Kom jij in Heerlen studeren? Goede keus! Heerlen is een hartstikke leuke stad voor studenten! Je vindt er leuke kroegen, theaters, bioscopen en de lekkerste restaurants! Ben jij op zoek naar de leukste studententijd die je je kunt voorstellen? Dan zit je bij studentenvereniging Volupia goed!  
 

'Volupia' is de Romeinse godin van het aangename leven. Een naam die perfect bij studentenvereniging Volupia past en laat zien waar wij voor staan, namelijk: "een aangenaam studentenleven." 

Volupia is de grootste studentenvereniging van Heerlen en bruist van de activiteiten, feesten, sportactiviteiten en culturele evenementen. Zo organiseren we gala's, kerstdiners, weekendjes weg, spelactiviteiten (bowlen, lasergamen, etc), eindfeesten, silentdisco's, bootcamps, noem maar op!

Volupia is een vereniging 'voor en door leden'. Dit houdt in dat wij samen met andere leden activiteiten organiseren, ideeën bespreken en ontwerpen. Dit is ontzettend leerzaam en ook nog eens heel erg leuk! Op deze manier ontwikkelen onze leden zich op professioneel, sociaal én educatief gebied. Hierbij zijn wij ook van meerwaarde voor je studie en je ontwikkeling! 

NN736966_edited.jpg

Daarnaast nemen we studenten aan van elke studierichting! Wat je ook studeert, bij ons ben je altijd welkom. We kunnen dan ook oprecht zeggen dat Volupia de grootste, gezelligste en leukste studentenvereniging van Heerlen is. 

Volupia staat voor vriendschap, plezier én een leuke studententijd.

 

Het even afschakelen na een zwaar tentamen, het delen van alle leuke en minder leuke momenten en het kunnen ontwikkelen van jouw kwaliteiten is belangrijk! Iedereen is welkom en hoort erbij! Dat staat bij ons op nummer één. 

bottom of page