Lid worden

Naast de gezelligheid onder de leden bied S.V. Volupia ook veel andere voordelen en mogelijkheden zodra je lid bent. Hierbij kun je denken aan de vele commissies bij S.V. Volupia waar je veel van kunt leren en kun je een bestuursjaar draaien, waar je veel levenservaringen, plezier en contacten mee op kunt doen. Naast het aangename leven van studenten zijn de financiën natuurlijk ook zeer belangrijk daarom krijg je bij veel van onze activiteiten korting zodra je lid bent. S.V. Volupia heeft ook contact met verschillende bedrijven die het leven als student nog goedkoper en aangenamer maakt. Hierbij kun je denken aan de kortingsacties bij een van onze partners, {LEDENVOORDEEL}

Studies van studerende leden (%)

De top 10 redenen om lid te worden

 1. Je maakt er vrienden voor het leven

 2. Lekker bijkomen van school

 3. Je leert veel nieuwe leuke mensen kennen binnen Heerlen

 4. Drank tegen studentenprijzen

 5. Leuke feesten en activiteiten

 6. Netwerk uitbreiden voor de toekomst

 7. Je leert er veel van

 8. Bestuur staat goed op je cv

 9. Korting bij veel activiteiten van Volupia

 10. Korting bij onze sponsoren

Hoe word je lid?

Bij Volupia kun je het hele jaar door lid worden. Waar vroeger een ontgroening gebruikelijk was, ben je nu na je inschrijving meteen een volwaardig Volupiaan. Er is dus GEEN ontgroening. Inschrijven kun je in onze sociëteit op elke dinsdag- en donderdagavond. Vraag bij een bestuurslid om een inschrijfformulier en sluit je aan bij de grootste, gezelligste en leukste studentenvereniging van Heerlen!

Om je inschrijving te beginnen, hebben wij tijdens de COVID-19 periode een online inschrijfmogelijkheid. Je schrijft je in voor een gesprek op MS Teams (laat dus je teams-email achter!) waarna een of twee bestuursleden je inschrijving goedkeuren.

Klik hier om je in te schrijven!

Bel ons
Mail ons
Sociëteitsavonden

Dinsdag: 21:00 - 00:00

Donderdag: 21:00 - 01:30

Since 1978

Opgericht in 1978 en vernoemd naar de Romeinse godin van het aangename leven.

 • Facebook Social Icon
 • Instagram
 • YouTube
Bezoek ons
00:00 / 03:27

Aantal bezoekers

Akerstraat 3

6411 GV, Heerlen

© 2020 by Volupia