Introductie 2021

Het schooljaar aan ZUYD Hogeschool gaat bijna van start en dat betekent natuurlijk dat er een introductie nodig is voor alle nieuwe studenten!

Laat studentenvereniging Volupia uit Heerlen nou net die introductie voor jou gepland hebben!

Op zaterdag 4 september is dé leukste introductie van Heerlen: de Volupia Introductie! Een dag vol leuke activiteiten om je medestudenten beter te leren kennen en natuurlijk om je studentenleven in te luiden. 

We kunnen natuurlijk nog niks verklappen over het leuke programma dat we voor je hebben bedacht, maar geloof ons als we zeggen dat je het niet wilt missen! 

Voor 1e- en 2e-jaars studenten van Zuyd zullen de kosten voor de eerste 60 deelnemers €15,- bedragen! Hierna kost dit €30,-. Voor deelnemers die niet 1e- of 2e-jaars Zuyd student zijn, zullen de kosten €30,- euro zijn. De kosten zijn all-inclusive voor de hele dag, dus eten, drinken, feesten en activiteiten inbegrepen!

Wegens de situatie rondom COVID-19 zullen wij je via het evenement en/of via de mail op de hoogte houden van de laatste updates en eventuele veranderingen. 

 

Meld je dus snel aan!

Schrijf je hier in als medewerker voor de intro!

Hoe was jouw intro?

WhatsApp Image 2021-07-19 at 20.34.41.jpeg

"Als deelnemer van de intro heb ik ontzettend genoten. Nu, als medewerker, laat ik ook nieuwe deelnemers zich thuis voelen in Heerlen!"

"Ik vond het maar spannend, beginnen aan mijn nieuwe opleiding aan Zuyd Hogeschool. Door de intro leerde ik toen zóveel mensen kennen, daar heb ik ontzettend veel aan gehad."

DSC_0087.JPG
societeit.jpg

"De intro was het perfecte begin van mijn HBO opleiding. Nieuwe vrienden gemaakt voor het leven, ook van andere studierichtingen!"