Partners

S.V. Volupia heeft net zoals meeste verenigingen partners. Dit kan in de vorm zijn van onze standaard sponsorpakketten. In overleg kunnen we u ook andere sponsormogelijkheden bieden. Zo kunt u denken aan (wederzijds) reclame maken, kortingen voor onze leden of andere afspraken waar beide partijen van profiteren. Hierbij staat de tevredenheid van onze sponsors centraal zodat de samenwerking zo lang als mogelijk stand houdt. Dit alles om onze leden een zo aangenaam mogelijke studententijd te bieden. Dit is namelijk waar onze vereniging zich voornamelijk voor inzet.

Interesse?

Heeft u interesse of kent u iemand die interesse zou kunnen hebben? Neem contact met ons op via pr@volupia.nl voor meer informatie! En misschien ontstaat er wel een goede samenwerking.

Huidige Partners

De Kromme Toeter

Bij de Kromme Toeter kun je genieten van heerlijk eten voor een leuke prijs. Ook hebben ze iedere week een wisselend menu voor slechts €6. Naast eten kun je in de zomer genieten van een cocktail of biertje op het terras. ‘s Avonds gaat de muziek aan en begint het feest.

Speciaal voor leden die een avondje willen dansen in de Kromme Toeter heeft Volupia Toetermunten in de aanbieding. Voor slechts €15,- heb je 10 Toetermunten.

kromme toeter sponsoren

Sushi Vandaag

Sushi Vandaag is het nieuwe Aziatische All-you-can-eat restaurant in Heerlen. Sushi Vandaag staat voor lekker eten met familie en vrienden, midden in het centrum van Heerlen. Op de kaart staan meer dan 115 gerechten, die de chef-koks vers voor u bereiden. Kies uit de uitgebreide sushikaart of bestel van de grill, de bbq of uit de wok. Ook voor vegetariërs is er genoeg keuze.
Als Volupiaan geniet van je van een extra scherpe prijs:

  • Maandag t/m woensdag All You Can Eat voor €20,00 p.p.
  • Donderdag t/m zondag All You Can Eat van 16:00 tot 19:00 voor €22,00 p.p.

meer informatie is te vinden op www.sushivandaagheerlen.nl

Maxwijn

Vlakbij Albert Heijn Schandelerboord maar dan euro’s goedkoper, dat is Maxwijn. Dus als je zin hebt in een drankje voordat je naar ‘De Tijd’ komt of je zoekt nog een leuk cadeau, ga dan even langs Maxwijn.

maxwijn spionsoren

Ook partner worden van Volupia? Bekijk de mogelijkheden op onze partner pagina