Partners

S.V. Volupia heeft net zoals meeste verenigingen partners. Dit kan in de vorm zijn van onze standaard sponsorpakketten. In overleg kunnen we u ook andere sponsormogelijkheden bieden. Zo kunt u denken aan (wederzijds) reclame maken, kortingen voor onze leden of andere afspraken waar beide partijen van profiteren. Hierbij staat de tevredenheid van onze sponsors centraal zodat de samenwerking zo lang als mogelijk stand houdt. Dit alles om onze leden een zo aangenaam mogelijke studententijd te bieden, dit is namelijk waar onze vereniging zich voornamelijk voor inzet.

Interesse?

Heeft U interesse of kent U iemand die interesse zou kunnen hebben? Neem contact met ons op via pr@volupia.nl voor meer informatie! En misschien ontstaat er wel een goede samenwerking.

Huidige Partners

De Kromme Toeter

Bij de Kromme Toeter kun je genieten van heerlijk eten voor een leuke prijs. Ook hebben ze iedere week een wisselend menu voor slechts €5,75. Naast eten kun je in de zomer genieten van een cocktail of biertje op het terras. ‘s Avonds gaat de muziek aan en begint het feest.

Speciaal voor leden die een avondje willen dansen in de Kromme Toeter heeft Volupia Toetermunten in de aanbieding. Voor slechts €24,- heb je 16 Toetermunten.

kromme toeter sponsoren

Conclusion

Conclusion is een ambitieuze speler binnen de IT-markt die zich graag op een originele en authentieke wijze in de markt profileert. Met toewijding en lef zorgen zij voor beweging en nieuwe energie bij uiteenlopende Nederlandse opdrachtgevers. Ook in het zuiden van het land zijn zij hard aan het groeien. En dat biedt weer nieuwe kansen voor jou als aanstormend IT-talent. Reden te meer om de krachten te bundelen.

Ken jij Conclusion al? Via stages, kennissessies en andere initiatieven geven zij je graag een kijkje achter de schermen binnen de IT-wereld van nu. Of gelijk een kickstart van je carrière na je afstuderen natuurlijk. Met een van de werklocaties op de Smart Services Campus in Heerlen zitten zij zowat om de hoek!

Check werkenbijconclusion.nl voor meer info en blijf op de hoogte via social media.

Vue

Bij Vue Kerkrade staat de optimale filmbeleving centraal. In een warme omgeving wordt iedereen een unieke beleving geboden; van een gastvrij ontvangst naar het beste in beeld, geluid en de meest comfortabele stoelen, waaronder sinds kort ook de VIP-seats.
Vue Kerkrade herbergt als enige in Limburg de zogenoemde D-BOX bioscoopstoelen waarin de bezoeker letterlijk meebeweegt in de film. Tezamen met Dolby Atmos, het beste  bioscoopgeluid, het supergrote filmscherm, en dubbele projectie heeft Vue Kerkrade een uniek fenomeen op de markt: de XD Experience.

Vue organiseert regelmatig speciale acties en bijzondere avonden voor de verschillende doelgroepen. Door onze zorgvuldig samengestelde filmprogrammering vinden de gasten bij Vue Kerkrade altijd een film die bij hen past.

Vue
Bowlo

Bowlo

In het souterrain van het Leisure-Dome is de bowlingsensatie Bowlo, Bowling & Lounge gevestigd.

In Bowlo zijn 20 moderne witte glowbanen geïnstalleerd, een nieuwe innoverende techniek, waarbij de witte bowlingbanen middels duurzame LED-verlichting aangelicht worden. De mogelijke kleurvariaties en show elementen tijdens het spel zorgen voor een bijzondere interactie met de bezoekers en een onvergetelijk bowlinguitje!

Bij de inrichting is er veel zorg besteed aan de uitstraling van het interieur. Voor of na het bowlen of na een bezoek in het Leisure-Dome kan er gezellig geborreld worden in een prachtige lounge-omgeving. Geniet van een heerlijke cocktail, wijn of biertje en neem een kijkje in onze veelzijdige menukaart. Bowlen en gezellig loungen doe je dus bij Bowlo in Kerkrade.

Meer informatie is te vinden op www.bowlo.nl

Sushi Vandaag

Sushi Vandaag is het nieuwe Aziatische All-you-can-eat restaurant in Heerlen. Sushi Vandaag staat voor lekker eten met familie en vrienden, midden in het centrum van Heerlen. Op de kaart staan meer dan 115 gerechten, die de chef-koks vers voor u bereiden. Kies uit de uitgebreide sushikaart of bestel van de grill, de bbq of uit de wok. Ook voor vegetariërs is er genoeg keuze.
Als Volupiaan geniet van je van een extra scherpe prijs:

  • Maandag t/m woensdag All You Can Eat voor €20,00 p.p.
  • Donderdag t/m zondag All You Can Eat van 16:00 tot 19:00 voor €22,00 p.p.

meer informatie is te vinden op www.sushivandaagheerlen.nl

maxwijn spionsoren

Maxwijn

Vlakbij Albert Heijn Schandelerboord maar dan euro’s goedkoper, dat is Maxwijn. Dus als je zin hebt in een drankje voordat je naar ‘De Tijd’ komt of je zoekt nog een leuk cadeau, ga dan even langs Maxwijn.

Ook partner worden van Volupia? Bekijk de mogelijkheden op onze partner pagina