Zakelijk

Als studentenvereniging organiseren wij activiteiten voor onze leden, maar onze vereniging heeft ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Heerlen is een middelgrote stad die steeds meer uitgroeit tot een studentenstad.

Door zakelijke samenwerkingsverbanden aan te gaan met lokale bedrijven, (studenten)organisaties en de gemeente proberen we het studentenleven in Heerlen te versterken. Banden met de verschillende partijen lopen uiteen van inhoudelijke samenwerking tot het steunen en promoten van elkaars activiteiten. Studentenvereniging Volupia staat altijd open voor nieuwe mogelijkheden tot samenwerking. U kunt hiervoor contact op nemen met Myrthe Mordant.

Studentenvereniging Volupia

Contact

Het Bestuur staat altijd klaar voor vragen. Dus heeft u ideeën, vragen of opmerkingen dan kunt u het bestuur contacteren.  Wilt u ons contacteren dan verwijzen we u door naar de volgende contactpagina. Hier kunt u ook vinden wie u het beste kunt benaderen met uw onderwerp.

Partners

Wij als vereniging zijn in samenwerking met een aantal bedrijven. Deze bedrijven vind je terug bij partners. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met onze vereniging? Neem dan contact op met pr@volupia.nl

Zaalverhuur

van een receptie tot en met een feestelijke borrel of een swingend feest! Onze ruimte biedt plaats aan zowel kleine als grote gezelschappen, tot maximaal 110 personen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over de mogelijkheden in onze sociëteit? lees dan verder over onze zaalverhuur.

Ook partner worden van Volupia? Bekijk de mogelijkheden op onze partner pagina