Het Bestuur

Een vereniging vereist een goede organisatie. Binnen Volupia wordt jaarlijks een nieuw bestuur verkozen. Dit bestuur draagt een jaar lang de verantwoording voor de dagelijkse zaken binnen de vereniging. In het jaar 2017 – 2018 zal deze verantwoordelijkheid liggen bij ‘Bestuur Peeters’. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester (dagelijks bestuur). Daarnaast kent onze vereniging een aantal algemene bestuursfuncties die worden uitgevoerd door commissarissen. Deze nemen de verantwoording voor bijvoorbeeld Activiteiten, Public Relations en de Sociëteit op zich.

Heb je vragen, opmerkingen of gewoon zin in een praatje? Het bestuur is iedere sociëteitsavond aanwezig! Hieronder staat het bestuur met een foto en een kort stukje over hunzelf. Hier staat ook hun e-mail adres bij! Zo kun je ze altijd bereiken en weet je iets meer over het bestuur.

Het Bestuur

Voorzitter

Kasper Peeters

Ik ben Kasper Peeters, 18 jaar oud en ik studeer Industrial Engineering en Management. Dit jaar mag ik de functie voorzitter vervullen. Dit houd in dat ik zorg dat alle zaken binnen en buiten de vereniging goed lopen. Voor vragen kun je altijd bij mij terecht! Je kunt me bereiken door een mail te sturen naar:

Secretaris

Merel van Straten

Hoi! Mijn naam is Merel van Straten en ik zal dit jaar de functie secretaris vervullen binnen S.V. Volupia. Ik ben 19 jaar oud, woon op kamers in het bruisende centrum van Heerlen en ik zit in het tweede jaar van de opleiding Built Environment. Ik zal het komende jaar als secretaris vooral verantwoordelijk zijn voor al het contact met personen binnen en buiten de vereniging. Jullie kunnen mij altijd bereiken door een mailtje te sturen naar:

e-mail:
info@volupia.nl

Penningmeester

Lisa Spanu

Hoi allemaal! Mijn naam is Lisa Spanu, ik ben 21 jaar oud en kom uit ’s-Hertogenbosch. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding Biometrie aan Zuyd. Het komende jaar zal ik de functie penningmeester vervullen. Ik zal me voornamelijk bezig houden met alle geldzaken, maar je kunt altijd bij mij terecht met je vragen door een mail te sturen naar:

Commissaris ‘De Tijd’

Vera Breuer

Hoi allemaal! Mijn naam is Vera Breuer. Ik ben 21 jaar oud en ik zit in mijn tweede jaar van de opleiding verpleegkunde.  Het komende bestuursjaar zal ik de functie commissaris ‘De Tijd’  gaan vervullen. Ik zal me bezig houden met alles met betrekking tot onze sociëteit ‘De Tijd’, dus als je vragen, ideeën of interesse hebt in de bar-  of dj commissie, kun je me persoonlijk benaderen in ‘De Tijd’ of een mailtje sturen naar:

Commissaris Activiteiten

Daan Jeurissen

Hallo allemaal, mijn naam is Daan Jeurissen. Ik ben 21 jaar oud en studeer Mechanical Engineering. Dit bestuursjaar draag ik de functie commissaris ‘Activiteiten’. Voor al je vragen of ideeën met betrekking tot activiteiten, of als je mij persoonlijk wilt benaderen kun je een mailtje sturen naar:

Ook partner worden van Volupia? Bekijk de mogelijkheden op onze partner pagina