Colofon

De website volupia.nl is ontwikkeld door de WebCie (website commissie) in samenwerking met BuroBonkers. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de WebCie.

Design 
Maurice van Doorn

Development
Maurice van Doorn
Jeroen Nijssen

Hoofdredactie
Bas van Wylick
Maurice van Doorn

Redactie
Bart Gabriels
Jeroen Nijssen
Robin Baltus
Jochem Sybesma

Bijdrages
Marthe Schreurs
Jodie Coorens
Arlette Vrusch
Jeroen van Rooij

Disclaimer

De website volupia.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Studentenvereniging Volupia en haar leden aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website.

De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Studentenvereniging Volupia en haar leden gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op volupia.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan de WebCie?

Actief meedoen?

Ben jij de persoon die voor eeuwige roem gaat en ons team wil komen versterken? Ook wanneer je niet de laatste in- en outs van Photoshop, PHP of journalistiek weet, ben je van harte welkom. Daar waar nodig leren we je de juiste skills aan.

We zijn nog op zoek naar designers, developers, redactieleden. Lijkt je het wat stuur dan een korte open sollicitatie naar webcie@volupia.nl.

De kleine lettertjes

We waarderen je reacties en de daarbij behorende mening, jij bent de geen die Volupia en deze website namelijk maakt tot wat het is. Bedenk dus voordat je reageert of je reactie ook informatief en/of vermakelijk is voor anderen! Zo hebben we een aantal regels over wat we wel en niet toestaan.

Wat we niet toestaan en je na een waarschuwing gegarandeerd een (tijdelijke danwel permanente) ip-ban oplevert

  • NSWF
    Het plaatsen of verwijzen, van of naar tekst of beeld materiaal in de ruimste zin van het woord. Dat niet geschikt is voor .  Goede stel regel hiervoor: iets wat je niet op je werk zou bekijken of posten, doe je hier ook niet.
  • SPAM
    het plaatsen of verwijzen van/naar niet door volupia.nl goedgekeurde reclameuitingen in welke vorm dan ook. Bent u geïntereseerd in het verspreiden van uw uitingen onder onze leden kijk dan even bij partners
  • Vervelio’s
    Nietszeggende reacties of domme, niet vermakelijke commentaren. Dit is uitermate saai voor andere bezoekers. Zeker als ze meerdere malen voor komen en het duidelijk is dat u de voorgaande reacties niet leest.

Heeft u een ip-ban of een volledige ontzegging tot het lezen van volupia.nl te pakken? Dan kunt u een mail sturen naar info@volupia.nl waarin u kunt klagen danwel excuses aanbieden voor uw asociale gedrag. Leg in ieder geval zo goed mogelijk uit hoe de vork in de steel zit. Het bestuur zal dan kijken of je twijfel gegrond is maar behoudt het nadrukkelijke recht je verzoek naast zich neer te leggen.

Tot slot! De kleine lettertjes kunnen op ieder moment naar goeddunken van de webcie of bestuur ter plekke aangepast worden. Beroepen op de regels is derhalve zinloos, wij hebben altijd gelijk. De webcie en bestuur beslissen of iets door de beugel kan of niet.

Maxwijn wijnhandel slijterij

Ook partner worden van Volupia? Bekijk de mogelijkheden op onze partner pagina