Wanneer:
12 oktober, 2017 @ 21:00 – 13 oktober, 2017 @ 02:00
2017-10-12T21:00:00+02:00
2017-10-13T02:00:00+02:00
Oktoberfest: Pullen Vullen!

Het Oktoberfest is een van oudsher Duitse traditie waar de gezelligheid heerst. Een feest waarbij saamhorigheid en het aangename leven gevierd moeten worden. Nu zijn we van dat laatste sowieso niet vies bij Volupia, maar er is wel een andere grote misvatting over oktober feesten die we graag de wereld uit helpen. Velen denken namelijk dat het alleen maar draait om bier in pullen tijdens ons jaarlijks terug kerende Oktoberfest.

Samen met de mannen en vrouwen van studievereniging BBE zijn we op onderzoek uit gegaan, en wat blijkt? Het Oktoberfest draait helemaal niet om bier in pullen. Eigenlijk smaakt elke vorm van drank beter in een pul. Bier in pullen! Wijn in pullen! Bier in pullen! En uiteraard ook bier in pullen! Je kan het zo gek niet bedenken.

Uit dit schokkende nieuws hebben we de conclusie mogen trekken dat we donderdag 20 oktober vooral drank in pullen gaan serveren en dus weer gaan Pullen Vullen. O.a. bier in pullen, wijn in pullen, bier in pullen, maar ook bier in pullen. Bij een Oktberfest hoort overigens wel traditionele kleding, een dirndl of lederhosen wordt dan ook sterk aanbevolen. Maar goed daarvoor krijg je dus wel bierpullen terug.

Oohwja hadden we al gezegd dat je bier in pullen krijgt?

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd

Verwijder formulierToevoegen